keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Rallattelua, mallinhommia ja totisempaakin

Nyt on taas sujuvasti hetkinen vierähtänyt edellisestä postauksesta. Elämme suuressa jännityksessä, että kuinka Nanan terveystulokset tulevat Kennelliittosta. Viikon treenitauon jälkeen otin sunnuntaina molempien koirien kanssa kokeenomaisen toko alon siten, että palkkasin liikkeiden väleissä.

Olgan kohdalla maahanmenot olivat jälleen suuren tuskan takana mutta muuten paikallaolot menivät hyvin. Jäävä makuu meni jotenkuten. Kapulan pitoa en ottanut, koska ei ole Olgalle ostettu kapulaa. Jos sitä olisi joku ollut tuomaroimassa niin pisteet olisi ollut siinä hyväksytyn ja hylätyn rajoilla. Eli ei siitä sen enempää.

Nanan kohdalla liikkeet menivät oikein hyvin. Ainoat mokat tuli paikallaolon maahan-käskyssä. Ehti nousta istumaan monta kertaa ennen kuin jätin koiran. Tokossa kun paikallaolo käsky sanotaan vasta liikkeelle lähdettäessä toisin kuin rallyssä. Jos tuomari olisi ollut niin olisimme saaneet hyväksytyn. Jossain siinä 1. ja 2. tuloksen rajoilla.

Maanantaina kävimme kennelkerholaisten kanssa JATin hallissa Jyväskylässä. Että siellä oli kylmä. Kohmeiset sormet kertoivat kyllä että olisi pitänyt olla paremmin päällä. Siellä meillä oli rally-tokon alon kylttisulkeiset. Oli tuskaa. Takapään käyttöä pitäisi treenailla ja paljon. Sekä tietysti temmonvaihdokset seuruussa.

Tänään me olimme Haukkuvaarassa Pop Dog Ry:n junnurallatteluissa. Siellä kävimme RT-alon kylttejä läpi ja lopussa oli ratakin. Saimme virallisten kisojen arvostelulaput. Pidin radalla nakinpalan kädessä mutten palkannut liikkeiden välissä kuten yleensä. Kokeilin kuinka kauan keskittyminen riittää.

Lopputuloksena 95p. -1 tuli kaksi kertaa temmosta ja -3 koska uusin kyltin "Vasen täyskäännös". Kehuja tuli iloisesta yhteistyöstä ja takapään käytöstä, vaikken kyllä itse ole siitä samaa mieltä.

Kaiken kaikkiaan saimme tänään paljon hyviä ohjeita liittyen rallyyn (y)

Loppuun vielä kuvia jotka kaverini Sinikka Ylönen otti jokunen viikko sitten
Eli (c) Sinikka Ylönen














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti