keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Rally-Toko kisat 15.05 ja päivitetyt tavoitteet

Olimme Nanan kanssa kisaamassa ensimmäistä kertaa virallisissa Rally-Tokossa. Tuloksena tuli 95p./100p. ja -1x4 Taluttimen kireydestä, sekä -1 epätarkka liike (eteen, oikealta sivulle, istu).

Erittäin ylpeä olen likasta koska ensimmäinen kisa. Sain kyllä aika paljon houkutella etenkin spiraalissa oikealle, mutta muuten kontakti kesti. Kaikista ylpein olen kuitenkin siitä, että nenä ei käynyt maassa kertaakaan!

Nyt sitten ajattelin ilmoittaa Nanan 11.6 Jattilaan molempiin kisoihin ja toivottavasti sieltä tulisi ne kaksi alon hyväksyttyä jolloin pääsisimme nousemaan avoon. Sitten kun RTK-1 on saatu niin keskityn tokoon ja yritämme sieltä saada TK-1.

Kävin PopDog.Ry:n järjestämässä Tokokokeeseen uusilla säännöillä -luennolla ja sain tarmoa nyt tokoon. Mutta en tahdo kisata molemmissa lajeissa yhtä aikaa.

Tokossa suurin ongelma on toistaiseksi palkkaamattomuus sekä paikkamakuussa "hissiliike" aloituksessa ja lopussa. Tosin se loppu ei sinänsä haittaa koska siitä on mahdollista vielä saada pisteitä. Kunhan se ei kovin montaa kertaa hisseile. Tosin tavoitteena on aina se 10 joten en anna koiran hisseillä yhtään. Palkkaamattomuuteen auttaa vain kokeenomaisten treenaaminen mutta paikkamakuuseen olen nyt saanut niin paljon ohjeita että täytyy katsoa että mikä sopii parhaiten Nanalle ja itselle.

Olgalle mietin että yritän joskus saada sillekin RTK-1 koska sanallinen kehu saattaa ehkä riittää..

Jospa sitä saisi sitten toisenkin treenikoiran jossain vaiheessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti