perjantai 23. maaliskuuta 2018

Kirjoitusten jälkeistä aktivoitumista

Taas on hetkinen vierähtänyt edellisestä postauksesta. Mutta ei se mitään. Päivitelläänpä taas linkkilistaa ja muutenkin.

Kirjoitin historian yo-kokeen keskiviikkona, eikä mennyt hyvin. Nyt voi kuitenkin keskittyä koirajuttuihin.

Arwen on kasvanut ja oppinut talon tavoille. Nyt vain ongelmana on jonkinlainen jännittäminen uusia ihmisiä kohtaan. Toimintakyky säilyy kyllä herkkujen avulla. Mutta kun näyttelytuomari ei herkkuja anna. Siis nyt on työmaata saada pentu siihen kuntoon että näyttäisi hampaansa ilman pärinöitä ja karkausyritystä. Mutta se on edistynyt jo hienosti.

Nana potee silmätulehdusta, Olga juoksuja ja jänöt karvanlähtöä. :D. Legolaksen pitäisi päästä naisiin kasvattajalle/omistajalle kunhan saan aikaiseksi sen Hyvinkäälle viedä.

Mikon silmissä todettiin colomboma kahden silmäspesiaalin toimesta, ja colombomaa ei siis suositella jalostukseen käytettäväksi. Jännä sinänsä kun tuo olisi pitänyt näkyä jo aiemmassa silmätarkissa. Mutta näköjään se voi löytyä vanhempana. 

Minut voi löytää nyt viikonloppuna kids&pets -messuilla Jyväskylän Messukeskuksessa. Olen K-S kennelpiirin nuorisojaoston ständillä. Tervetuloa. 

Sitten lätkäisen kuvia. 

Kuvat (c) Sanna Ikonen (blogi: Erilaisilla jäljillä)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti