maanantai 25. maaliskuuta 2019

RIP Hurma, uusia kaneja ja näyttelytuloksia

Pahoittelen pidempää hiljaisuuttani jälleen blogin puolella. Alkuvuosi ei ole mennyt ollenkaan kuten Strömsössä ja YO-kirjoituksetkin ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia ja ennenaikaista kaljuuntumista.

Aloittelen huonoista uutisista ensin. Viime tekstissäni esittelemäni kani, Hurma, kuoli yllättäen seuraavana päivänä kun sen hain... Pohjanmaalta. Avasin kanin erään kokeneen kasvattajan kanssa ja poissuljettiin suolitukos ja muu sellainen joka olisi maallikon silmin nähtävissä. Sisäelimissä oli muutoksia jotka kävivät RHD2:n oireisiin. Siispä ommeltiin kani kiinni ja lähetettiin Eviralle. Tai siis Ruokavirastohan se nykyään on. Ehti kulkea kaiken maailman kauhukuvat ja pelkäsin hirveästi poikasten puolesta että selviävätkö ne. Noh, onneksi RHD2 oli poissuljettu. Lopullinen kuolinsyy saapui viime viikon perjantaina. Cuniculin tapainen krooninen sisäelintulehdus. Eli itse kuolinsyytä ei Ruokavirasto ikinä löytänyt, mutta ainakin poissuljettiin kaikki tarttuva.

Sitten on tullut säätämistä YO-kokeen kanssa ja lopputuloksena YO-lakkini viivästyy jälleen syksyyn jonkun porsaanreiän kautta vaikka on jo neljäs kirjoituskerta silloin.

Sentään jotain hyvääkin. Nana sai viimeisen hyväksytyn tuloksen Rallyn alokasluokasta. Siispä Nananen on nyt RTK1 Pikikuonon Gonna Get Ready.

Tässä on taas tullut uusia kaneja. Mustakorva ja Azura lähtivät uusiin mahtaviin koteihin, nyyhkistä. Bumban kasvattaja lopetti kasvatuksen joten sain sieltä kolme uutta mv japsi kluppaa. Kutsumanimet ovat heillä Regu, Azor ja Asra. Heille tulee omat sivut kunhan saan kuvat otettua heistä.

Sannalta otin Bumban tyttären, Winkelshoek´s Lauretta. Laurettan väri on hieman auki vielä, joko keskeneräinen venäläinen tai siamsoopeli venäläinen. Hälle tulee myös sivu kunhan saan uusimman kuvan.

Muutakin kaikkea on tapahtunut jokseenkin, mutta niistä lisää myöhemmin kenties.

Laitan tän taas tähän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti