perjantai 25. joulukuuta 2015

Tokoloman itsenäinen päätöstreeni

Tokolomamme kesti sitten pätevästi viikon päivät. En malttanut olla treenimättä joten ei muuta kuin taskut täyteen nameja, naksutin ranteeseen ja koira mukaan.

Aloitin nuoremmasta eli Nanasta. Otin seuraamista vahvistaen oikealla kohdalla pysymistä vaikka kävelen hieman reippaammin. Se meni ihan ok. Sitten otin käsimerkin vahvistamista pyörimiseen sillein etten ole koiran "päällä" vaan vieressä. Liikkeestä maahanmenon ottamista koira edessä. Jalkojen välistä pujottelemista sheipaten. Lopulta vielä luoksetuloa ja perusasentoon hakeutumista ilman käsimerkkiä ja tukiaskelta. Otimme nimellisesti myös maahanmenoa perusasennosta siten että olin selkä suorassa. Kaiken kaikkiaan olin kakaraan tyytyväinen.

Koiranvaihto ja Olga mukaan. Olgan kanssa treenasin 1,5 vuotta kunnes nyt on ollut puolen vuoden tauko. Neito esitteli niin loistavaa seuraamista ettei ollut itku kaukana. Pitkä seuraamispätkä käännöksineen, temmonvaihdoksineen ja täyskäännöksineen ja likka vetää 100%:lla katsekontaktilla koko matkan. Huh, miten taitavaa. Liikkeestä pysähtyminen oli hallussa, paikallaolot, luoksetulo ja muut. Jäävä makuu oli hieman hakusessa mutta sieltä se tulee. Harmi kun namin poisjättö vie kokonaan tottelevaisuuden pois.. Ehkä joskus möllitokoon vielä..

Yritän saada seuraavalle postaukselle videonpätkää sitten treenimisestä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti