perjantai 4. joulukuuta 2015

Valmistautumisia aksaepiksiin

No niin, yksi yö ennen kisoja. Olemme siis Nanan kanssa menossa huomenna (la) Jyväskylän Haukkuvaaran epävirallisiin agilitykisoihin.  Sinne on tulossa myös Poken agilitytreenien (Ne treenit siis Saarijärvellä Tehovastuksella) opettaja, sekä kaksi muuta hänen oppilastaan. Kilpailemme putkiralli-luokassa, jossa on pelkkiä putkia ja esteitä. Tapahtuman linkki, jossa myös ratapiirrokset.

Ette uskokaan kuinka jännittää. Ensimmäiset agilitykisamme, vaikkakin epäviralliset. Tuo Nana on kyllä ihan putkihullu ja suhteellisen nopean kisakoiran alku. Itselleni asetan tavoitteekseni, etten törmäile kamalasti esteisiin, muistan radan ja jaksan vielä juosta koko radan. Tiedättehän te sen tunteen kun muuten se kunto kestää, mutta kun pitää huutaa niitä käskyjä, niin keuhkot huutaa hoosiannaa ennen ensimmäistä estettä :D

Nana on kyllä taitava etten sanoisi. Ainoat ongelmat ovat kontaktin pysyminen ja omat ohjausvirheet. Ratapohjaa katsoessani, ajattelin käyttää valssia ja ehkä sokkaria. Täytyy tehdä rataantutustuminen huolella ja rauhoittaa koira, sillä välin kun muut ovat radalla. Eikä se omakaan rauhoittuminen luultavasti pahaa tekisi. Täytyy vain muistaa rokotustodistus, nakit, lenkkarit ja vesipullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti