torstai 21. syyskuuta 2017

Lauman uusien jäsenten esittelyä

Aika herätellä taas blogia henkiin. Eläinmäärä on taas lisääntynyt joten eiköhän esitellä uudet ystävämme.

Sijoituskatti Legolas
Legolas onkin meillä jo jonkin aikaa ollut. Sijoituskolli ja rodultaan itämainen lyhytkarva. Rakastuin itämaisiin täysin. Lego on kotiutunut hyvin ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Gimli on selkästi Legolaksen lemppari, kuten toki nimien puolesta oli odotuskin :D.

Thorin
Toinen kani saapui myös. Haimme hänet Asikkalasta ja hän on risteytys. Isä puhdas rex ja emä kääpiöristeytys. Thorinista kasvaa ilmeisesti isompi kuin Gimlistä. Tämä yksilö on helppo käsitellä, mutta jokseenkin vielä arastelee minua. Menee aina mökkiin kun avaan luukun. Mutta jospa hän rohkaistuu kunhan pääsee kunnolla kotiutumaan.

Kolmas uusi asia meillä on akvaario. 250litran allas sisältäen viisi miljoonakalaa, sekä useamman partamonnin ja mollin.

Kuukaudenvaihteessa mukaan napataan vielä kolme kesärottapoikaa, joista tulee tähän tietoon Viipuri, Pietari ja Moskova. Hienot on nimet kyllä :D

Olgan titteleitä on viimein vahvistettu ja nyt puuttuu vain Venäjä ja RKF. Nekin toki on vahvistettu mutta vahvistus ei ole vielä saapunut Suomeen asti. Mikollekin haettiin viimein kauan sitten ansaittu Liettuan valio.

Vuodenvaihteessa lähdetään Riikaan Olgan kanssa ja sen jälkeen meidät voi Olgan ja Mikon kera löytää Jyväskylän KV-näyttelystä sekä messarista kaikkina päivinä.

Itse suoritin kasvattajan peruskurssin sekä allekirjoitin kasvattajasitoumuksen. Kennelnimen meinaan hakea myöhemmin.