tiistai 28. elokuuta 2018

Sakiai 18.-19.08

Käytiin Liettuan maassa näytelmissä Olgan ja Arwenin kanssa

Tuloksena Olgalle lauantaina sileä ERI, tuomari Audrone Babienskiene
Arwen oli VSP ja sai ensimmäisen junnusertin

Arwen ja junnuserti meren rannalla
Sunnuntaina Arwen sai huonon tuomarikokemuksen sillä Audrone Babienskiene antoi neidolle EVA:n. Tai siis huono kokemus johtui siitä että tuomari pelkäsi Arskaa kuollakseen ja epävarmana tyttösenä Aaska imi itseensä ja murisi tuomarille. Onneksi Olga oli kuitenkin ROP ja sai valioitumissertin. Olga nyt siis vahvistusta vaille LT MVA. Arwen on nyt junnusertin päässä valiosta.

torstai 2. elokuuta 2018

Hikistä tilannepäivitystä

Noniin, terveisiä helv.. Suomen kesästä vaan. Sentään nyt yöllä ukkosen jälkeen on jo viileämpi. Mutta kuulemma viikonlopun yli vielä tämä aivot tappava tropiikki kestää. Siispä skippaamme Arskan kanssa jälleen yhden näyttelyn. Viime viikolla Porvoo RN ja huomisen Savo Show'n.

Autossani ei toimi puhallinkaan kunnolla kun työntää melko lämmintä ilmaa. Lisäksi kuskin puoleista ikkunaa ei saa avata kun sitä ei sitten saa auki. Kolmanneksi unohdin hakea viilennysalustat postista ja kaiken lisäksi valoherkät silmäni tuntuvat olevan nyt vielä herkemmät kuin yleensä. Johtunee varmaan siitä että on joka päivä niin kirkasta. Aurinkolasitkaan ei tunnu enää himmentävän yhtään. Jatkuva päänsärky ei tunnu hyvälle, vaikka siihen onkin jo tottunut. Sähköisyys ei nyt helpota asiaa yhtään. Äitin piti tulla alunperin mukaan kuskiksi mutta nyt kun hän estyi niin olisin joutunut ajamaan itse päänsärkyineni

Mutta se siitä valittamisesta. Fasu löysi aivan ihanan kodin Nennan luota. Blogi löytyy tuolta linkkilistalta, Windfalls kanila. Poika on ollut oikein reipas pieni tutkimusmatkailija. Hän on nyt sijoituksessa ja Fasua meinaan käyttää Namiralle ensi keväänä. Jos Namira kantaa achia niin sieltä pitäisi tulla sinivalkoista, keltamustaa ja mustavalkoista japsia, samaten luonnonkeltaista ja grannea. Mm-harjaksilla myöskin. Ne voi olla sitten ihan hauskan näköisiä.

Kahden viikon päästä olisi Sakiain 2xCAC näyttely Liettuassa. Sinne ollaan Olgan ja Arwenin kanssa menossa. Arwen jos onnistuu saamaan kaksi luokkavoittoa ja junnusertit, valioituu Liettuan junnuvalioksi. Samaten jos Olga saa sertin edes jompanakumpana päivänä niin valioituu Liettuan valioksi. Jos sellainen ihme tapahtuu että molemmat saa valiot niin sitten on kyllä valiokakkua tarjolla :D.

Ensimmäinen junnuluokan näyttely, en yhtään tiedä mitä odottaa. Mutta peukut pystyssä. Ensiviikolla olisi vielä Lappeenranta RN mutta saa nähdä jaksaako sinnekään jos ei viilene.  Harmittaa ihan hirveästi kun tykkään näyttelyistä niin paljon. Mutta koiran ja oma hyvinvointi on kuitenkin tärkeämpi kuin pölynkerääjät kaapissa.

Joten palataanpas asiaan jossain vaiheessa, luultavasti Liettuan jälkeen.