sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Karnevaalituloksia, kanin astutusta ja Jyväskylä KV.

Kuinka ollakaan unohdan aina kirjoittaa yksittäisistä tapahtumista niin nyt on taas monta asiaa mitä pitää muistaa kirjoittaa.

Ensinnäkin, Arwen sai Jyväskylä KV näyttelystä sertin kun oli PN-3. Tuomari Kim Vigsö Nielsen, Tanska, kehui Arwenia vielä PN-kehässä hirveästi. JKL oli nyt ensimmäinen näyttely jossa en itse esittänyt ja sehän meni erittäin hyvin. Seuraavat näytelmät onkin kohta jo messarissa.

Seuraava asia olikin kanikarnevaalit. Suomen kanihyppääjät RY:n ja Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistyksen yhteistyönäyttely. Pet-näyttelyssä kilpailtiin Keski-Suomen Voittaja 2018 -tittelistä.

Paikalle olin ilmoittanut kaikki kanit ja Lamiran jälki-ilmona. Viime hetkellä jätin Namiran kotiin koska se on lihakseton rääpäle vieläkin. Jokainen kanini sai jonkinlaiset kunniamaininnat, en muista niitä edes. Mutta parhaimmat pisteet vetivät Gimli 95p. ja Lamira. 96,5p.

Muut tiputtivat karvaa, oli värjäytyneitä tassuja, ja osa aika lihaksettomassa kunnossa. Belgialaiset jopa kehityksessä jäljessään mikä sai minut paniikinomaisesti pohtimaan ruokintaa. Päädyin siihen että madotan tyypit ja vaihdan ylivuotisen heinän parempaan. Mahdollisesti syötän sitten Racing Junior Prota jos nuo ei toimi.

Gimli oli jälleen LKV4 ja Lamira LKV2, ja vielä PPK2. Jestas se PPK1 oli hieno. 13 vuotias kani ja junnu näytteilleasettaja. Ei hävinnyt Lamira todellakaan huonolle.

No anyways sitten paritettiinkin kaneja. Bumba lähti Sannan matkaan (Erilaisilla jäljillä) kokeilemaan iltaa Fridan kanssa. Frida siis Thorinin tytär ja Fannin ja Fasun sisko. Minä taas nappasin Fasun Nennalta (Windfall's kanila) ja sen paritan Lamiralle. Tänään astuikin kahdesti mutta vähän epäilen onnistuiko kun ei Fasu karvatuppoa nykäissyt. Kellahti kuitenkin molemmilla kerroilla.

Siitä parituksesta tulee lisätietoa myöhemmin kun saan laskettua mahdolliset värit. Vissiin ainakin japsilapsia olisi tulossa. Ja rokkitukkia :D.

Ei kuvia tähän postaukseen kun en jaksa kännykällä alkaa säätämään.

Erittäin alustavia kyselyjä otetaan vastaan jo noista Lamiran poikasista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti